Κηδεια Mad Clip : Cz0nu Sjxs7v6m - Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την .

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.

Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . 2keiync5k4upkm
2keiync5k4upkm from www.skai.gr
Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος light, ο snik, ο fy, αλλά και οι τραγουδίστριες ελένη φουρέιρα, . Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, .

Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip.

Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο. Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος light, ο snik, ο fy, αλλά και οι τραγουδίστριες ελένη φουρέιρα, . Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν .

Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο. Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του.

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Fzz Ktz6talgbm
Fzz Ktz6talgbm from www.tlife.gr
Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, . Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο.

Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την .

Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος light, ο snik, ο fy, αλλά και οι τραγουδίστριες ελένη φουρέιρα, . Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, . Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο. Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip.

Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο. Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του.

Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Yfh8iah 4rrpm
Yfh8iah 4rrpm from cdn.enimerotiko.gr
Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, . Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp. Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές .

Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την .

Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Η κηδεία του 34χρονου με απόφαση του ιερού ναού μεταδίδεται ζωντανά στο youtube για να μπορέσουν να την παρακολουθήσουν όσοι δεν καταφέρουν . Ανάμεσα στους διάσημους φίλους του mad clip, βρέθηκε στην εξόδιο ακολουθία η ελένη φουρέιρα, η οποία έφτασε στην παναγίτσα παλαιού φαλήρου, . Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο. Κηδεια mad clip (ανοιχτο φερετρο). Η σορός του mad clip έφτασε στην εκκλησία στις 14:30, με τους δικούς του ανθρώπους να είχαν την ευκαιρία να δουν για τελευταία φορά τον άνθρωπό . Συγγενείς, φίλοι και εκατοντάδες θαυμαστές του mad clip είπαν το μεσημέρι της δευτέρας το τελευταίο αντίο στον 34χρονο. Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Σε κλίμα συγκίνησης, παρουσία καλλιτεχνών και θαυμαστών, τελέστηκε η κηδεία του mad clip. Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την . Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος light, ο snik, ο fy, αλλά και οι τραγουδίστριες ελένη φουρέιρα, . Πλήθος κόσμου στο «τελευταίο αντίο» στον mad clip / φωτογραφία από ndp.

Κηδεια Mad Clip : Cz0nu Sjxs7v6m - Ο γνωστός τράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο την .. Το "τελευταίο αντίο" στον mad clip είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι και θαυμαστές . Απαρηγόρητος ο light στην κηδεία του. Μεταξύ των πολλών διάσημων που βρέθηκαν στην κηδεία, ήταν ο προσωπικός του φίλος light, ο snik, ο fy, αλλά και οι τραγουδίστριες ελένη φουρέιρα, . Το τελευταίο αντίο είπαν το μεσημέρι της δευτέρας 6 σεπτεμβρίου, συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές στον mad clip στον ιερό ναό παναγίτσας . Φίλοι, συγγενείς και θαυμαστές στην κηδεία του mad clip, του ράπερ που σκοτώθηκε σε τροχαίο στην παραλιακή λεωφόρο.